רשומות פופולריות

יום רביעי, 13 באפריל 2016

ספיחה בשר

ספיחה בשר




   

ספיחה בשר

הכנת הבצק - מרכיבים

קמח – שמרים – מלח – יוגורט - שמן - סוכר

לישת הבצק -חיתוך הבצק המוכן לשבלונה המתאימה

הכנת המילוי לבצק -מרכיבים

בשר בקר טחון –בצל – פלפל שחור- עגבנייה

פלפל אנגלי- אגוז מוסקט – קינמון - שמן

ערבוב העיסה – בישול הבשר - והכנה למילוי בצק

הכנת המוצר המוגמר

ספיחה בשר

מילוי הבצק שנחתך בשבלונה בגודל

ובצורה המתאימה מראש במילוי שהוכן בכמות הרצויה

סידור מספר יחידות מהבצק הממולא

בתבנית אריזה במשקל האריזה הרצוי

הכנסת האריזות למקפיא להקפאה

מכירה בהקפאה

אפייה בתנור ומכירת מוצר מוגמר

לפי הזמנה


   
איש קשר מארון
052-7868584




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה