ספיחה בשר
ספיחה בשר
הכנת הבצק - מרכיבים
קמח – שמרים – מלח – יוגורט - שמן - סוכר
לישת הבצק -חיתוך הבצק המוכן לשבלונה המתאימה
הכנת המילוי לבצק -מרכיבים
בשר בקר טחון –בצל – פלפל שחור- עגבנייה
פלפל אנגלי- אגוז מוסקט – קינמון - שמן
ערבוב העיסה – בישול הבשר - והכנה למילוי בצק
הכנת המוצר המוגמר
ספיחה בשר
מילוי הבצק שנחתך בשבלונה בגודל
ובצורה המתאימה מראש במילוי שהוכן בכמות הרצויה
סידור מספר יחידות מהבצק הממולא
בתבנית אריזה במשקל האריזה הרצוי
הכנסת האריזות למקפיא להקפאה
מכירה בהקפאה
אפייה בתנור ומכירת מוצר מוגמר
לפי הזמנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה