סמבוסק במילוי בשר
סמבוסק במילוי בשר
הכנת הבצק - מרכיבים
קמח - שמן - מלח
לישת הבצק -חיתוך הבצק המוכן לשבלונה המתאימה
הכנת המילוי לבצק -מרכיבים
בשר בקר טחון
חתיכות בצל
שמן - צנוברים
פלפל שחור
ערבוב העיסה – הכנה למילוי בצק
הכנת המוצר המוגמר
סמבוסק בשר
מילוי הבצק שנחתך בשבלונה בגודל
ובצורה המתאימה מראש במילוי המוכן
בכמות הרצויה וסגירת הבצק
סידור מספר יחידות מהבצק הממולא
בתבנית אריזה במשקל האריזה הרצוי
הכנסת האריזות למקפיא
להקפאה –מכירה בהקפאה
טיגון ומכירת מוצר מוגמר
לפי הזמנה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה